top of page

Over Lesly

Acteur-Zanger | Goochelaar | Ballonartiest

Lesly studeerde Muziektheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

In 2017 behaalde hij met lof zijn diploma met zijn eigen voorstelling De Grote verdwijning van een Goocheme Goochelaar.

Een variété waarin niets is wat het lijkt en zich afspeelt rondom WOII. 

 

Tijdens zijn studie kreeg hij lessen van o.a. Edward Hoepelman, Ivar Costenoble,

Ad Knippels en Roeland Vos. Hij was te zien in de producties Anatevka! (Brigitte Odett) en Into the Woods (Paul Eenens).

 

Na zijn bachelor stroomde hij gelijk door naar de Master of Music in de richting van Muziektheater, waar hij naast musical-repertoire de wereld van kleinkunst verder uitzocht. Tevens speelde hij tijdens zijn master in Mozart! - de Musical (MusicHall & Vereinigte Bühnen Wien). Tevens was hij assistent-regisseur & productieleider van City of Strangers (Paul Eenens).

 

Eveneens een grote passie is goochelen. Al op jonge leeftijd kwam hij hiermee in aanraking en tijdens zijn studie ontwikkelde hij zich verder en legde een focus op close-up goochelen. De meest interactieve vorm van goochelen, dicht bij zijn publiek waarin verwondering, verbinding en humor centraal staan.

Bekend van TV!

Lesly kreeg nationale bekendheid met RTL's Blow Up. In deze kleurrijke familieshow ging hij de strijd aan met de 7 beste ballonartiesten van Nederland. Hij haalde de finale en mag zich voegen bij de top 3 beste all-round ballonartiesten van Nederland!

Logo Blow Up - 500px.png
Lesly van Eldijk.jpg

Bron: RTL

bottom of page