top of page

Over Lesly

Acteur, Zanger & Goochelaar

Lesly - Master.jpg

Wilt u een compleet overzicht van Lesly's CV,

of in een andere taal?

Neem dan contact op.

Lesly studeerde in mei '17 af op Muziektheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten met lof af met zijn eigen voorstelling De Grote Verdwijning van een Goocheme Goochelaar. Een variété waarin niets is wat het lijkt over een Joods goochelaar in de Tweede Wereldoorlog in de regie van Dorine Niezing. Hiermee bracht hij een ode aan de Joodse goochelaar: Professor Ben Ali Libi, naar het welbekende versje van Willem Wilmink. Recent studeerde hij af van de Master of Music op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

 

Na zijn bachelor-studie was hij te zien als als ensemble in  Mozart! - de Musical in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Een musical over het leven van de Oostenrijke componist Wolfgang Amadeus Mozart.

Daarnaast is hij vaak te vinden in de Efteling voor wonderlijke ontmoetingen.

 

In zijn bachelor-opleiding vervulde hij onder andere, de rol van Mottel in Anatevka! onder regie van Brigitte Odett, de rollen van Franz-Joseph en Taaffe in een Duitstalig theatrale concertante Die Fäden in der Hand onder leiding van Ivar Costenoble en een ensemblerol in Into the Woods in de regie van Paul Eenens.

 

Hij volgde zanglessen bij Edward Hoepelman en Ivar Costenoble, spellessen van Marc Krone, Ad Knippels en Roeland Vos en danslessen van Ken Molineux, Daniëlle Waijers, Monique Hombergen, Janice Sutton en Florian Boutonnier. 

 

Naast zijn achtergrond als zanger-acteur heeft hij een grote passie voor het goochelen en ballon modelleren. Zo is hij ook wel bekend als 'The Wizard of Oss'.

Hij startte op kinderfeestjes, en maakte vrij snel een uitbreiding met close-up magic, zijn favoriete vorm van magie waarin humor, interactie en verbazing centraal staan.

 

Lesly is lid van United Twisters en volgde lezingen van internationale Certified Balloon Artists waaronder Buster Balloon, Sue Bowler, Alberto Nava, Robbie Furman, David Brenion, Dennis Hogers en Patrick van de Ven.

 

bottom of page